Wat is glascoating?

Wat is glas
coating?

Glascoating

Glascoating is een dunne vloeibare laag die wij op je autolak aanbrengen. De glascoating biedt de beste bescherming tegen swirls of krassen door het gebruik van de auto. Het beschermt ook tegen zout water, vuil, boomsap, vogelpoep en UV-straling. Er zijn verschillende soorten autoglascoating merken op de markt, bij KVR gebruiken we alleen de beste producten en materialen.

GLASCOATING

Glascoating is een dunne vloeibare laag die we op uw autolak aanbrengen. De glascoating biedt de beste bescherming tegen swirls of krassen door het gebruik van de auto. Ook beschermt het tegen zout water, vuil, boomsappen, vogelpoep en UV-straling. Er zijn verschillende soorten autoglascoating merken op de markt, bij KVR gebruiken we alleen de beste producten en materialen.

VOORDELEN

Handwas

Bij een wasstraat is alles machinaal en de kans groter op schade. Wij doen alles zelf met de hand waardoor er geen schade komt op u auto

Oog voor de klant

Wij werken met passie en met veel oog voor de klant

 

Bij u thuis

Wij komen ook op locatie zodat u het huis niet uit hoeft te gaan.

TARIEVEN

Onderdelen
In het geval van een nieuwe auto vanaf 795,00 euro exclusief BTW.

Dubbellaags coating vanaf 999,00 euro exclusief BTW.

Dit is inclusief een staps polijstproces ter preperatie van het lakwerk. Indien van toepassimg is eventueel extra benodigd polijstwerk altijd in overleg.
In het geval van een gebruikte auto vanaf 1395,00 exclusief BTW .

Voor de dubbellaags coating vanaf 1695,00 exclusief BTW.

Dit is inclusief een drie staps polijstproces ( grof, medium en fijn) ter preperatie van het lakwerk. Indien van toepassing is eventueel extra benodigd polijstwerk altijd in overleg.

Werktijd 28 uur

Wil je een
Afspraak maken?

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je ons bezoeken? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wil je een
Afspraak maken?

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je ons bezoeken? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.